SUNNY SUNDAY

I helgen som var, ble det en utflukt til Oslo. Det er så fint å ta seg en tur utenbys, særlig når det er så kort vei. Halden er i så måte perfekt beliggende. Det er kort vei til Oslo, Gøteborg og København. I mange år var jeg ikke så begeistret for Oslo som by, men det har skjedd veldig mye positivt der de siste årene. Nå synes jeg det er helt topp å være der. Vi bodde på Bristol. Et nydelig hotell. Det ligger midt i blinken, enten man vil på Grünerløkka, Majorstua eller Frogner, og Karl Johan er rett rundt hjørnet.

Søndag var det perlevær. Det er så fint å bare gå rundt i byen, se seg om, oppdage nye butikker, spisesteder og nyte sola. Her er jeg på Frogner, og er helt betatt av disse stjerneaktige blomene som lyser opp langs asfalten.

Det spirer og gror, og i Oslo eksploderte våren omkapp med folk som koste seg med utepils på fortauskafeene. Denne blomsten er helt ny for meg. Jeg har aldri sett den før, jeg! Er den ikke fantastisk?

Ferden gikk videre fra Frogner mot Majorstua og videre ned Bogstadveien. Denne ugla er det kunstner Nina Due som har laget. Er den ikke kul? Jeg fikk øye på bildet i et butikkvindu nederst i Bogstadveien. Jeg liker ugler. Det er en av naturens morsomste fugler. Nina Due er en meget dyktig kunstner. Hun har nydelige arbeider av dyr, trær og mennesker.

Denne karen var også representert sammen med syklende tigre og andre herlige motiver. Jeg er ikke sikker på om denne er laget av Nina Due, men fin er den uansett.