Sunshine In A Glass

  På varme, fine sommerdager som den vi har i skrivende stund, passer det godt med en kald smoothie. Mango er favoritten min for tida, og blenderen går så det suser på kjøkkenet både sent og tidlig. Jeg liker ikke at det blir for søtt, så jeg blander inn sitron og ingefær i min. Da får smoothien en syrlig, frisk og litt spicy smak. Følger jeg en oppskrift? Nei. Tar jeg alt på slump og finner på ting selv? Ja. Dette trenger du:
  
1 spisemoden mango.

1 banan, og 1 sitron.

Fersk ingefær.

3 eggehviter ( supert for protein og konsistens ).

Ca. 3 rause spiseskjeer youghurt naturell.

Vann.

Kutt opp litt ingefær, mango, banan og sitron i passende biter, og ha alt sammen i en blender. Tilsett youghurt, eggehviter og vann. Kjør blender 🙂 ! Justér tykkelsen på drikken din med vannmengden. Voilà! Smoothie good to go. Enjoy!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *