SUNSHINE IN SMALL DOSES

20140211-101002.jpg
Solen glimrer med sitt fravær, men vi kan jo lage våre egne små solstråler? Lysegult er en farge jeg alltid kommer tilbake til, og som aldri slutter å spre glede. Den er fin bare å se på, men kan selvsagt også brukes både her og der. Detaljer av gult i et antrekk eller i en makeup er fresht, klassisk og moderne samtidig. Selv er jeg svak for gult på negler. Like kult som helt hvitt. Sporty og sprudlende.

20140211-101435.jpg
Disse vakre små øredobbene fra Pilgrim er mange år gamle nå, men jeg klarer ikke å kvitte meg med dem. Det er noe med fargen, og de bittesmå perlene midt inni blomsten. Jeg bruker dem når jeg vil lage meg noen solstråler i påvente av selve våren. Den er like rundt hjørnet…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *