TAKK FOR EN HYGGELIG PRAT!

20140407-174708.jpg
Da er jeg ferdig grillet klar til bruk, hadde jeg nær sagt. Tor Andersen er en suverent dyktig radiomann, og jeg svarte så godt jeg kunne på spørsmålene hans, men man vet jo aldri hvordan det hele blir før man faktisk hører resultatet. Jeg var meg selv, og det får jaggu holde.

20140407-175255.jpg
Musikkpraten er et av mange fine program Ordentlig Radio sender. Dette programmet varer i én time, og kommer på lufta 3 ganger om dagen. Klokka 13.00, 17.00 og 20.00. I Musikkpraten møter du mange av landets kjente og ukjente artister, store som små. Tor og meg kan du høre nå på onsdag 9. april, kl. 13.00 dersom intet annet skulle inntreffe. Jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen: Ordentlig Radio gjør en uvurderlig innsats for både lytterne sine, musikerne og artistene. Vi er heldige som har dem! Du finner Ordentlig Radio på www.oradio.no. Du kan også like dem på FB :). Ordentlig Radio er ekte luksus, og det fortjener dine ører.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *