TAKK FOR NÅ FINE SOMMER

Ikke på det jeg kan huske har sommer og sol vært så etterlengtet som i år. Jeg har til og med fått litt farge og badet masse. År og dag siden sist! Det som er så digg med å komme hjem igjen er jo at man har med seg sommeren langt inn i høsten og vinteren, og når kuldegradene og mørket er på sitt mest dominerende skal jeg huske å tenne lys, drikke te og la tankene få rusle rundt her:

 Jeg elsker roen i denne gata, lyset og fargene.
  Alle de vakre vinduene! Ser du den fine krukken i vinduskarmen? 
  De frodige og lykkelige blomstene som klatrer over ledninger og forskjønner absolutt alt de er i nærheten av. 
 Solstrålene som pynter opp de flotte, gamle tredørene. 
  De bleke pastellene som tåler vær og vind, sterk sol og salt sjø. Sommer, du har fått en ny beundrer i meg. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *