TANGLED UP IN BLUE

20130722-153414.jpg
I helga som var ble det en aldri så liten svipptur til Telemark. Anledningen var veldig hyggelig, et bryllup må vite, og jeg gjorde hår og sminke på bruden, og håret til hennes forlover. På bildet har jeg på meg min pantalon combinaison, som jeg fant i Nice i våres. Den er jeg veldig fornøyd med, for den er et supert alternativ til kjole, og funker til alle anledninger. En liten klassiker det er fint å ha i garderoben. Kommer du over en er det bare å slå til, for det er et veldig anvendelig plagg. Jeg hadde nude pumps til og solbriller fra Prada, men det går helt fint med andre farger på tilbehøret fordi det er flere farger i selve plagget. Litt avhengig av hva slags buksedress du finner er det bare å style den som du ønsker. Høye sko, lave sko, sterke farger eller pasteller. Du bestemmer.

2 tanker om “TANGLED UP IN BLUE

    • Tusen takk, Katrine 🙂 ! Det ble enda lekrere utover kvelden, da de fjonge pumpsene ble byttet ut med Converse og sokker 😉 ! ( Tusen takk til Lars-Ivar for lånet). Det er hardt å lære…neste gang får nok et par flate ballerinasko følge med som reserveløsning! Ha en herlig dag i sola. Nå er det ekte sommer 🙂 . Klem, Hege.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *