TEA & BISCUITS ON A FRIDAY

(null)
Fredagsfølelsen er noe helt eget, selv om jeg stort sett alltid jobber lørdager. Folk er glade og fornøyde, det er en egen stemning som ligger i luften, og akkurat de vibbene er det bare én dag i uka som har; fredagen. Det var de vibbene som fikk meg på tanken om klassisk engelsk te og kjeks med sitronkrem. Jeg husker Lipton fra barndommen. Moren min drakk den hver dag med store skiver sitron i, og teen bringer minner om en gylden og solvarm oppvekst tilbake på et blunk. Lipton Yellow Label er fantastisk god, og det morer meg at jeg plukket den med meg fra butikken på ren impuls. Den klassiske svarte teen smaker mykt av søtt, bittert, syrlig og aromatisk bløthet ingen andre teer kan måle seg med, og jeg drikker den bar. Altså uten sukker. Søte drikker er ikke min greie, da velger jeg heller søtt tilbehør i form av en kjeks eller to. En annen fordel svarte teer har, er at de er gode til mat. Perfekt til frokosten sammen med varme rundstykker med ost, appelsinjuice og ferske egg. Jeg fikk også øye på Twinings English Breakfast Tea i butikken, også den ypperlig til morgenmaten. Dessuten er det noe helt eget med duften av klassisk svart te. Den er himmelsk! Så nå er det bare å glede seg til fine frokoster heretter. Jeg ser allerede frem til i morgen tidlig. Da skal jeg diske opp med en fredelig oase før jeg fyker ut døra proppfull av energi etter en god start på dagen. Morgenstund har gull i munn. Ha en god helg, alle 🙂 .

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *