THAT CLEAN CUT

20130824-220713.jpg
Akkurat nå slapper jeg av med septemberutgaven av InStyle. Plutselig dukker dette bildet opp, og jeg faller pladask. Jeg elsker håret, den kule klippen, skjorta og den lille skjortekragen i fin kontrast mot den store dressjakka med skulderputer!! Hele stemningen i fotografiet er helt nydelig, og modellen sjeldent vakker. Hun balanserer perfekt mellom det feminine og det maskuline, slående androgyn. Dette er et reklamefoto for Sandro Paris, og det står dessverre ikke hvem som er fotografen.

Det er det som er det aller beste med motemagasiner. Inspirasjon, dyktige fotografer, samarbeidet som ligger bak og formidling av følelser. Jeg kan sitte lenge og bare se på de bildene som fanger meg og la tankene fare. Igjen er det som å være på en kunstutstilling. And that clean cut…J’ADORE!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *