THE BEST SPFs

20140708-191311-69191680.jpg
Det er 30 pluss i skrivende stund, og mange går snart ut i felles ferie. Det er i det hele tatt en utrolig flott sommer vi har hatt til nå, og egentlig har den, på toppen av det hele, såvidt begynt. Hurraa!

Jeg er selv en stor tilhenger av å beskytte huden i solen, og jeg maser om dette hvert år her på bloggen. Bruk solfaktor, men velg din ridder i skinnende rustning med omhu. Solfaktor kan ofte irritere huden, gi utslett, kviser, blokkerte porer og gi store porer. Kjemikaliene i kremene er ofte ganske kraftige, men det er store individuelle forskjeller på hvordan huden takler solfaktor. Dessuten er det et hav av merker der ute, så det er ikke så lett å velge riktig. Disse tre du ser på bildet her er mine favoritter, de jeg har sett huden tåler og jeg har kommet tilbake til ved gjentatte anledninger.

Cosmica er uparfymert, har en god konsistens, er lett å smøre ut og for sensitiv hud. Det samme gjelder for de to andre. Den store tuben fra Vichy er for barn, men det betyr ikke at voksne ikke kan bruke den. Helt super til huden, mild og effektiv. Min erfaring er til nå at de beste solproduktene finnes på apoteket.

Husk å smøre deg ofte, og etter en lang dag med sol og gjentatte påføringer er det viktig med peeling både til ansikt og kropp i dusjen etterpå. De aller fleste solkremer er vannfaste, så de biter seg godt fast i huden. Med peeling får du skrubbet bort produktrester, og huden blir gullende ren, og får puste litt igjen. Påfører du en god bodylotion etterpå, er du skikkelig flink! Huden din tørkes nemlig kraftig ut i sol og salt, men O du skjønne sjøstjerne så deilig det er å bli lettere bestrålt hver sesong. Særlig for oss pinnfrosne nordboere.

Aller sist, unngå å sole deg! Haha! Det finnes ikke værre ting å utsette huden din for. Fysj og fy! D-vitamin er eneste fordelen kanskje, men den kan vi få i oss på annet vis. God ferie, og nyt sol og sommer med vettet i behold. Det er da det blir vin(n) vin(n).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *