The Carrot Special

Av og til hoper det seg opp ferske grønnsaker i kjøleskapet. Det er fort gjort at de kastes, fordi jeg rett og slett er flinkere til å kjøpe dem enn til å spise dem. Det gir liksom en god glede i kroppen å boltre seg i frukt-og grøntavdelingen, og man føler seg ekstra sunn og lur fordi man tar så utrolig gode valg for seg selv, der man går i sirkel rundt blomkål, brokkoli og rotgrønnsaker. Så ender man opp med vogna full av fine ting, men tida flyr, og vipps så har de blitt dårlige og ubrukelige, og havner i posen for matavfall. Slik kommer de selvsagt til nytte på ett vis, men det er ikke gøy å kaste den maten man med de beste hensikter hadde tenkt til å spise, eller hadde store planer om lage en god suppe av. Så ikke nå lenger. Jeg bruker dem i smoothies! Hvis jeg nå ser at jeg likevel ikke kommer til å få brukt dem til det jeg hadde tenkt å bruke dem til da jeg kjøpte dem. Dessuten begrenser jeg mitt eget matsvinn.

Meet The Carrot Special. I denne herligheten har Jeg brukt 3 gulrøtter, sitron, ingefær, mandler, vann og litt appelsinjuice. Appelsin og gulrøtter passer fint sammen, og den ble faktisk veldig god! Gulrøtter kan så visst brukes til så mangt, ikke bare i gulrotkake. Som er noe av det aller beste jeg vet. Yummie! Dét får bli neste gang 🙂 !

Hvis du på toppen av det hele vil optimalisere opplevelsen din mens du lager deg din egen Carrot Special, kan du høre på en aldri så liten countrysang om gulrøtter HER! Håper det smaker 😉 .

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *