THE CUTEST COUPLE EVER

Fredag 2. mai spiller The Handsome Devils på Bryggerhuset Syd her i Halden, og jeg skal få være med som gjest og synge 2 sanger. Det gleder jeg meg veldig til, så akkurat nå er det denne sangen jeg øver på. Jackson blir duett sammen med Thrond Asker, og den andre sangen jeg skal synge holder jeg hemmelig bittelitt til, men jeg kan røpe at det er en Cashlåt som jeg synes er veldig fin. The Handsome Devils består av Arne Ertnæs, Kjetil Johnsen, Thrond Asker, Omar Østli og Ned Leukhardt. En herlig gjeng det er en ære å få være sammen med. Hvis det skulle passe for deg fredag 2. mai, og du absolutt ikke har noen andre planer på agendaen, er du hjertelig velkommen som alltid ♥ . I mellomtiden kan du kose deg med denne videoen. Er de ikke fine sammen? Smelt, smelt, smelt…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *