THAT LITTLE BLACK DRESS

20130705-224516.jpg
Denne lille, sorte kjolen er jeg veldig glad i. Den er et kupp fra H&M, og jeg fant den der for noen år siden. I morgen skal jeg spille på Vinstrafestivalen, og kjolen skal på. Den er vidunderlig å synge og danse i, finfin å bevege seg rundt omkring med på scenen. Den har vært med på noen spillejobber i sitt liv, og jeg er egentlig på lett desperat jakt etter noe lignende. Fine kjoler med korte eller lange armer er ikke lett å finne! Allerede gruer jeg meg til den dagen jeg ikke kan bruke den lenger. Den vil jo tilslutt bli utslitt.
Er det ikke rart hvor mye enkelte plagg faktisk kan bety for en? Mange oppfatter kanskje mote og klær som noe overfladisk tullball, og det kan det vel sikkert også være, men for meg er det helt motsatt. Det sitter ganske dypt i oss mennesker å føle seg fin og være fornøyd. Vi er alle forfengelige på hver vår unike måte, og i større eller mindre grad. Det er et sunnhetstegn å ta vare på seg selv. Det aller viktigste er å være tro mot den du er, og ta motevalg ut fra den kjernen som er deg. Ytrestyrte valg kan fort bli feil. Det er da det blir overfladisk og meningsløst.
Flere av mine venninner har ment at jeg bruker kjolen for mye, men det bryr jeg meg ikke så mye om. De har sikkert rett, men jeg elsker kjolen min og vil bruke den så lenge jeg mener det er riktig anledning, og det er det i morgen. Det er stort for meg å få lov til å spille på Vinstrafestivalen, og da har jeg lyst til å føle meg fjong og trygg. Trygg på at jeg slipper å bekymre meg for hvordan jeg ser ut, men heller kan konsentrere meg om å ha det gøy. Sorry, jenter. Sånn er det bare.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *