The Moulin Rouge

Etter vidunderlige dager i Paris, med deilige, ferske og varme croissanter rett fra bakeriet hver eneste dag, med tilhørende fersk frukt og bær, smør, syltetøy, kaffe og ferskpresset appelsinjuice er det forfriskende å komme hjem til sommerregn, smoothies og havregrøt 🙂 ! Jeg er veldig glad i den klassiske og luksuriøse franske frokosten, men jeg er like glad i det stikk motsatte. Uansett hva jeg spiser hvor, koser jeg meg med maten og har ingen restriksjoner i det hele tatt, så lenge jeg kan være fysisk aktiv. Enten jeg går timesvis i storbyer, i skogen her hjemme eller tar ei økt på Spenst; mat er gøy og viktig for vår fysiske og psykiske helse.

Dagens lille komposisjon har jeg gitt det passende navnet The Moulin Rouge 😉 . Den inneholder 2 gulrøtter, litt fersk ingefær, en slump frosne økologiske rødbeter, en slump frosne bringebær, 3 spiseskjeer økologiske sesamfrø, 1ts gurkemeie, litt appelsinjuice og vann. Kjør blender, og voilà! Der satt den! Ha en herlig dag 🙂 .

Psst! Her har du også en tango to go with it.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *