THE NEVERENDING MINDEXPANDING COCONUT EXPERIENCE

Tusen takk for i går til alle som tok turen ut for å kose seg på Herregårdskafeen på Rød Herregård! For en kveld det ble ♥ The Salmon Smokers rocket scenen i tre timer, sommerværet viste seg fra sin aller beste side, verdens beste publikum ga alt de hadde av peace & love og Ann-Cathrin Vanay med personale rulet sakene som de proffene de er. Bare så det er sagt: Ann-Cathrin kan sine saker til fingerspissene. Det er, og har alltid vært, en stor glede å spille på Herregårdskafeen. Tom Skjeklesæther hadde sørget for tepper, røkelse og alt annet som hører en minifestival i beste hippie-stil til, og Vegar og Joakim laget verdens beste lyd og lys. Tenk å få lov til å være med på dette! Verdens beste minifestival med verdens beste stemning ♥ My mind got expanded and I will love coconuts even more than I alreday do!

IMG_5206Omar og jeg i fint driv. Jeg har det med å danse litt mens jeg synger, og blir alltid glad hver gang noen vil svinge seg sammen med meg. Folk danset også foran scenen. Legg merke til de superkule teppene ♥ De andre gjestene som bidro var: Robert Moses, Åsmund Kaldestad, Askil Holm, Alexander Lindbäck og Anders Svendsen.

IMG_5217_1Sammen med Freddy Holm og resten av bandet var jeg i de beste hender ♥ Finn-Tore Tokle på bass, Eivind Kløverød på trommer, Omar Østli på gitar og Freddy Holm på alt du kan forestille deg av strengeinstrumenter. Lykke ♥

IMG_5207Alle foto: Tiril Vik Nordeide ♥

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *