THE NR.1 BEAUTY BOOSTER

20140116-131220.jpg
Hvis det er én ting du bør proppe i deg jevnt og trutt, så er det C-vitamin. Nyper er en fantastisk kilde til dette vitaminet. Ikke bare hjelper det kroppen vår mot forkjølelser og betennelser, C-vitaminet er også supert for huden din. Det brukes mye i kremer og serumer, og veldig mange beautybrands kjører på med vitaminrike produkter. Ja, jeg har blitt forelsket i kaffe de siste par årene, men det bor en ganske så stor te-drikker i meg også 😉 .

20140116-132035.jpg
Jeg gjør det enkelt, og drikker mye av denne teen her. Confecta nype-te kjøper jeg i dagligvarebutikken, og den er en liten skatt som har vært på markedet så langt tilbake jeg kan huske. Teen inneholder en blanding av 60% soltørkede nyper og 40% vill Hibiskus. Den er koffeinfri, nypene er usprøytede, og te-posene miljøvennlige. Dette er den mest smaksrike av alle nype-teer der ute, og den beste etter min mening. Du får også mye kvalitet for pengene. Te-posene er uten snor, stift og unødig emballasje. Bare et lite tips sånn på en helt vanlig torsdag.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *