THE T-SHIRT’S FROM VEGAS

  Jeg har fått mange fine komplimenter for t-skjorta mi i det siste. Den er en gave fra foreldrene mine, og jeg har hatt den i mange år nå, men ikke brukt den så ofte. I det siste har jeg hatt den på meg i salongen, for det er jo dét den er tenkt som; den perfekte jobbskjorta, men så bruker vi jo bleking, farger og er borti litt av hvert i løpet av dagen og jeg har vært redd for å ødelegge den. Plutselig ble jeg bare trist av å møte t-skjorta i kommodeskuffen, og tenkte at nok er nok. Frem fra glemselen med den, og sånn er det blitt. Til stor glede for både unge og gamle, små og litt større folk. Den har reist hele veien fra Las Vegas til Halden, overlevd en flytting og flere gaverunder til bruktbutikkene her i byen. På toppen av det hele passer den perfekt etter så mange år, så jeg får bruke den mens jeg kan. Hvis den skulle bli ødelagt av en blekeflekk her og der får det heller bare være. Jeg kommer uansett til å bruke den i filler og ta vare på den når den er blitt utslitt, for jeg elsker den. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *