THIRSTY HANDS NEED HELP!

(null)
Aldri en vinter uten disse to ved min side. Jeg bruker ellers i året håndkremen fra Clarins, men én eller annen gang i løpet av vinteren kommer den til kort. Da er det bare Neutrogena som gjelder. Særlig den konsentrerte og uparfymerte til høyre på bildet. Den holder nøyaktig hva den lover, nemlig «instant relief for dry, chapped hands.» Jeg bruker den som en kur. Altså ved å smøre hendene hver dag til tuben blir tom. Deretter rett over på den andre, som er bittelitt lettere. Etter dette kommer våren, forhåpentligvis, og da er Clarins sin helt perfekt igjen. Felles for dem begge er at de er supergode og gjør jobben. Høy kvalitet til en hyggelig pris. Jeg kommer løpende tilbake til de hver bidige vinter, og det har jeg gjort i mange år nå. Livreddere for såre vinterlanker. Du finner dem hos Vita og på apoteket. Jeg kjøpte mine hos Apotek1, og der var det tilbud nå også. 2 for 1, så det er nok flere enn meg der ute som trenger nødhjelp til hendene. Anbefales!

2 tanker om “THIRSTY HANDS NEED HELP!

  1. Takk for tipset! Jeg har sandpapirhender hver vinter, og løp til nærmeste Apotek1 og benyttet meg av 2 for 1-tilbudet. Skikkelig bra. Min vanlige håndkrem er også Clarins, men om vinteren må det sterkere saker til.

    • Ja, ikke sant? Neutrogena sin er verdens beste, etter min mening. Særlig nå. Utrolig god kvalitet! Jeg stakk innom Apotek1 her om dagen for å hamstre mer, men tilbudet deres var over. Uansett har jeg for en stund nå, men jeg liker å hamstre litt ekstra av ting jeg synes er bra 🙂 Håper hendene dine trives nå, og ikke tar for stor skade av vinteren. Kjør på med Neutrogena og de blir gode som nye! Klem, Hege 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *