THIS MAKES ME HAPPY

IMG_5081.JPG
I dag kjøpte jeg meg en såpekopp! Eller såpeskål, om du vil. På den skal jeg ha et skikkelig godt såpestykke! Jeg er helt avhengig av det, og vil ikke bare bruke flytende håndsåpe. Et skikkelig godt såpestykke er ekte hverdagsglede for meg. Jeg har hamstret de nydeligste såper fra Fragonard i Nice, og lykken var stor da jeg fant dem frem, trakk inn den vidunderlige duften og valgte meg dette. Et ekte, håndlaget stykke såpe! Det dufter intenst og himmelsk av solvarm rose, mandelolje og den rene duften av såpe. Kvalitetssåpe! Seig, fet og fersk! O, lykke! Så herlig å kose seg med nå i svarteste november. Den deilige duften sprer seg over hele badet, og jeg elsker det.

IMG_5082.JPG
Det er noe helt eget over å ta i et ekte såpestykke! Det er liksom ikke noe tull. Det leverer. Det er noe opprinnelig, klassisk og tidløst over det, og det myke, velduftende skummet gjør rent på en helt annen måte en flytende såpe, synes jeg. Det blir til og med litt lettere å komme seg opp om morgenen for jeg gleder meg veldig til å ta i såpestykket i morgen tidlig, trekke inn den vakre duften av sommer i Sør-Frankrike og smile til den nye dagen. Hva et enkelt stykke såpe kan bety, du. Det er ikke på smått vis, nei.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *