TO NYE DUFTER

Jeg var en liten tur innom Parfumerie i Vibesgate sist jeg var i Oslo. Til min duftsamling har jeg, til nå, ikke funnet noen skikkelig gode cologner. Den tiden er forbi. Nå er jeg den lykkelige eier av to av de vakreste colognene jeg noen gang har sniffet. Bois Blonds dufter vidunderlig av frisk citrus, lær og skog. En sprudlende duft som gir deg godt humør og masse energi hele dagen.

Vanille Insensée er til å spise opp! Dufter himmelsk av vanilje, røkelse og frisk citrus. Flakongene er enkle og vakre, og kler badehyllen godt. Jeg var så heldig å få noen duftprøver fra resten av serien også. De tre postkortene til venstre inneholder duftene Grand Néroli, Orange Sanguine og Trèfle Pur. Du kan se dem på bildet til høyre. Dette er de vakreste duftprøvene jeg har sett! Tusen takk til søte Louise McBride, som var på jobb den dagen <3.