TOO CUTE FOR GRUMPY

Møt min nye venn Furten! Jeg møtte han til morningen i dag på min tur gjennom de koselige gatene i Antibes. Er han ikke søt? Morgengretten, og helt til å spise opp. Jeg døpte han Furten. Her er hva jeg tror han tenkte da jeg listet meg forsiktig bort til han. Hvis det er en hannkatt, da. Ser sånn ut…

  Å, nei! Ikke enda en turist med kamera. Er det aldri fred å få? Også så tidlig, da! Folk eier ikke folkeskikk lenger. Grrr..
  Jeg får bare ignorere henne. Hvis jeg ser litt nonchalant til venstre nå så går hun sikkert snart. Det er virkelig ikke jeg som skal flytte meg. Jeg var her først!
  Hmmm, dette tar tid, men jeg vet å vente. Jeg har en tålmodighet de fleste ikke skjønner rekkevidden av. Særlig ikke henne. Jeg venter henne ut. Kan lett tenke meg hun skal gå rundt her og knipse i vei som en annen gjøk.
  Oj! Der borte skjedde det noe! Stikker bort dit så fort jeg er ferdig med å være fotomodell for frøken turist her. Det blir kult!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *