TØR DU Å SPRE LITT KJÆRLIGHET?

Valentine er like rundt hjørnet, og jeg kunne egentlig ikke bry meg mindre all den tid både Valentine og Halloween forbindes med shoppingskikker fra USA, men så er det jo likevel en liten påminner om å gi uttrykk for noe hyggelig til absolutt hvem det måtte være. Det i seg selv er jo fint. Eller? Joda, det er jo det. Kanskje er det sånn at vi mer enn noen gang trenger å ta litt ekstra vare på hverandre? Kanskje det går an å bruke Valentindagen til å si noe hyggelig til hvem som helst? Både kjente og ukjente? Hvis jeg ser noen nå på fredag som er fin på håret, og det behøver ikke være en kunde fra vår salong, så sier jeg det. Jeg kan jo legge det fram på denne måten: «Hei, i anledning Valentindagen vil jeg si at du er kjempefin på håret.» Det er jo Alle Hjerters Dag, og da er det absolutt ingen grunn til å være gnien med kjærligheten. Det å gi komplimenter til folk som kanskje aller minst forventer det fra nettopp deg, fordi de ikke kjenner deg, må jo være ganske artig? Haha! «I anledning Valentindagen vil jeg ønske deg en finfin dag.» Hvis jeg ser noen bære tunge poser over parkerinsplassen på vei til bilen, kan jeg si: «Hei, i anledning Valentindagen vil jeg hjelpe deg å bære.» Og sånn går det an å spre masse smil, glede, overraskelser og kjærlighet overalt, hele den 14. februar. Veldig enkelt og helt gratis. Gratis? Det kan nok koste oss litt mot, men hva gjør vel det. Hjerter blir rikere ♥.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *