TOTALLY ADDICTED!

20140722-202650-73610783.jpg
Denne kremen er en soleklar favoritt i min daglige hudpleierutine. Jeg har brukt den i flere år nå, etter en god anbefaling fra min hudpleier. Kremen passer alle hudtyper, og fungerer som en lett peeling. Jeg bruker den som nattkrem. Fordi den inneholder glycolsyre skal den ikke brukes om sommeren i solen, men jeg har brukt den hele året i flere år nå, uten noe problem. Så soler jeg meg heller ikke.

20140722-203106-73866093.jpg
Pevonia Botanica Glycocides Créme forbedrer hudstrukturen og forhindrer at overhuden blir for tykk, derfor er det så viktig å unngå solen når man bruker denne kremen. Den er, kort fortalt, en lett peeling i kremform og du vil kjenne en prikking i huden kort tid etter påføring, men det går over. Den er perfekt for deg med fet hud og store porer fordi den også er rensende. Den er super å kombinere med andre produkter fra samme serie, jeg mikser den med favorittprodukter fra ulike merker. Nå er jeg på siste krukke i beholdningen, og må ut å hamstre mer. Jeg digger produkter som funker og leverer, og som huden min tåler godt. I tillegg er Pevonia et merke som ikke tester på dyr. Me like!

6 tanker om “TOTALLY ADDICTED!

  1. Er så enig! Pevonia har jeg vært superfan av i mange år nå, den er helt super til huden min. Og helt enig at det er et stort pluss at den ikke er testet på dyr! Glycocide-kremen er et must for meg også (som heller ikke soler meg 😉

    Ha en fortsatt fin uke!

    Klem 🙂

    • Ja, den er som Den Lille Sorte på badehyllen, Anne 🙂 . Rett og slett en livredder for huden. Stor fan av at du ikke soler deg er jeg også 😉 . Godt å vite at jeg ikke er helt alene om å ha respekt for strålene. Misforstå meg rett; jeg elsker sol og sommer, og i år har vi vært utrolig heldige med været, men jeg liker nok aller best å svømme rundt i vannet med faktor 50 på nesa 🙂 . Ha en fortsatt flott sommer og en finfin uke du også. Klem, Hege.

  2. HEI HEGE 🙂 SÅ FIN BLOGG DU HAR <3 lurer på hvor du kjøper disse produktene… har veldig lyst å prøve de 😉

    • Hei, Sonia 🙂 ! Tusen takk, og velkommen skal du være. Pevonia kjøper jeg hos Spa & Velvære her i Halden. Det er en hudpleiesalong, og min erfaring er at de aller beste produktene for huden din finnes i nettopp hudpleiesalonger. Jeg mikser min hudpleie med favoritter jeg kommer over på min vei fra både nisjeparfymerier, salonger og fra mainstreammarkedet. Det det koker ned til er at huden din skal bli fornøyd. Er den happy blir du happy også : ) ! Ha en fortsatt fin sommer! Klem, Hege.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *