TRE GODE HÅNDKREMER

Nå på vinteren blir hendene mine veldig tørre. Det er en evig kamp å holde dem myke og fuktmettet. Denne kremen oppdaget jeg på Sunkost. Lepo er en italiensk håndkrem, parabenfri, inneholder økologisk olivenolje og er også beriket med glycerin. Den er lett og fin, og trekker raskt inn i huden. Den er super å ha med seg i vesken fordi tuben er liten og nett. Dessuten er den perfekt å ha på jobben for regelmessige innsmøringer. Når man jobber som frisør trenger man en krem som trekker lynfort inn og ikke er fet.

Neutrogena er en klassiker. Kremen er den feteste av disse tre, og ingen annen håndkrem hjelper hendene mine som denne gjør. Jeg bruker den som en nattkrem, fordi den er i feteste laget å bruke på dagen. Den er veldig konsentrert, og du behøver ikke smøre deg så ofte på dagtid med denne som nattkrem. Jeg kjøper den på Vita.

Enda en klassiker. En av markedets beste håndkremer, men for lett på vinterstid for mine puselanker. Dette er en super krem å bruke om sommeren. Lett, frisk og med den aller nydeligste duften av sitrus du kan tenke deg. Dette er også den dyreste kremen av disse tre, men du får valuta for pengene. Jeg har brukt kremen i mange år og har ikke tall på alle tubene som er gått med av denne. Klarer meg ikke uten.