TREASURE LOST, TREASURE FOUND

Til bursdagen min i fjor vinter fikk jeg en supersøt kopp i gave fra en like skjønn venninne. Koppen var mintgrønn, hadde rose i bunnen og på skålen, nydelige detaljer i gull og den var fra interiørbutikken Kremmerhuset. Det var forelskelse ved første blikk. Hver gang jeg kom over en butikk fra nevnte kjede, stakk jeg alltid innom for å se etter om det var igjen noen fler i forskjellige farger. Jeg vet de fantes i gul, lilla, rosa, vinrødt og mint, har sett mange slike kopper på Instagram også, men det var tomt for de overalt. Disse koppene ble med andre ord en superhit. I går klarte jeg å ødelegge min lille favorittkopp, som har fulgt meg hver morgen med en god espresso i til frokost siden jeg fikk den. Ja, ja. Sånt skjer. Så kom jeg til å tenke på at jeg kanskje hadde noen flotte kopper etter farmor på loftet? Og noen lekre jeg fikk av mamma da jeg flyttet hjemmefra? Hmmm…så jeg gikk opp for å lete litt, og se hva jeg fant! Jippi! Jeg ble så glad!

20130923-210239.jpg

De skjønneste sukkertøyfargede mokkakoppene etter farmor. Dere som har fulgt meg en stund, vet jo at jeg har en liten hangup på kopper, og de her er jo til å spise opp. Perfekte til å starte dagen med, man smiler jo bare ved synet av dem.

20130923-210751.jpg

Lekre tekopper fra Porsgrund, som er supre til cappuccino, og en litt større espresso, eller en vanlig kaffe. Dette te-serviset har den fineste kaffekoppstørrelsen, og fargene i det er som laget for kaffe. Coffee it is!

20130923-211145.jpg20130923-211344.jpg

Klokka er bare 21.13 i skrivende stund, men jeg ivrer sånn etter å begynne å bruke de fine koppene at jeg har lyst til å marsje i seng med det samme. Så blir det frokost litt kjappere…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *