TRIED AND TESTED

20131129-172335.jpg
Jeg har brukt serumet Génifique fra Lancôme siden det kom på markedet, og ble helt hektet! Etter en liten stund ble det «nytt og bedre», og som forbruker hadde man ikke lenger noe valg. Originalen forsvant til fordel for den nye varianten av samme produkt. Nå har jeg testet det nye serumet, og det er tykkere i konsistensen enn det gamle, men huden tåler det like godt. Jeg har en veldig sensitiv hud, og kan ikke bruke hva som helst. Génifique Advanced leverer masse fukt og pleie til huden, men jeg likte nok konsistensen til originalen bedre. Likevel, jeg er på min andre flaske av den nye varianten nå, og det er et godt tegn i min bok. Kommer man tilbake til et produkt gjentatte ganger er man fornøyd. Ingen irritert hud som klør er mitt krav til absolutt alt jeg bruker av hudpleie, så får jeg heller leve med at originalen forsvant rett for nesen på meg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *