TUNG LUGG ER GREIA MI

  Noe av det værste jeg vet er å klippe luggen min, og ja, det er et tiltak selv om jeg er frisør. Jeg utsetter det til det lengste, til jeg nesten flyr på veggen av irritasjon fordi den er for lang og jeg ikke ser hva jeg klipper på kundene mine. Da er det på tide å ta den. Mildt sagt. Problemet er bare å få satt seg selv ned i frisørstolen. Når jeg endelig klarer det, dvs. hver gang kollegene mine begynner å hinte, blir jeg så glad og fornøyd etterpå! Lengden og tyngden luggen min har nå er jeg superhappy med. Hvis jeg skal være det hele tiden må jeg klippe den sånn ca. hver 14. dag. Er det en drøm å få til det? Ja! Har jeg selvdisiplin nok til å holde den rutinen? Not! Glad jeg klarte å bli fjong til påsken da. Ikke værst bare det. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *