UNIVERSALPRODUKTET

Pudder er fine greier. Dette her er nytt i sminkevesken min. Jeg har alltid brukt kompaktpudder fra Lancôme, men ble nysgjerrig på Chanel sist jeg var i nærheten av taxfree. Et lyst, transparent pudder er like viktig for sminken din som den lille sorte er for garderoben. Du kan bruke det over hele ansiktet for å sette sminken, eller bare bruke det på spesifikke områder der du måtte føle for det. Det er godt egnet for blanke partier i ansiktet. Så som panne, nese, hake og øyelokk.

Hvis du vil unngå at øyesminken striper seg og smelter, gjør følgende: Legg litt foundation på øyelokket med fingertuppen og kost over pudder. Voilà! Nå har du et perfekt underlag for øyesminken din. Tørt og oljefritt. Uansett prisklasse eller merke på skyggen, vil dette underlaget sørge for at den sitter som et skudd, og ikke striper seg. Du kan også bruke pudderet på vippene etter vippetang og før maskara. Da får du tykke vipper med masse volum, en maskara som sitter, ikke smitter av eller drysser. Husk bare på at øynene må være lukket når du påfører pudderet.

Hvis du synes øyesminken ble litt i kraftigste laget kan du også koste litt pudder over. Da duser du ut, og toner ned overganger mellom lyse og mørke skygger. Du kan også koste litt over selv om du er fornøyd, fordi det blir penere og den sitter enda bedre. Bruk det også før leppestift og mellom påføringer for å unngå at den sklir ut. Demp rougen ved å børste litt pudder over, mye bedre enn å gni den vekk. På den måten unngår du for røde kinn. Dessuten er det veldig vanskelig å legge ny rouge på kinn som er blitt røde etter å ha gnidd på dem. Et transparent pudder er gjennomsiktig, derav ordet. Det dekker, matter og skaper det perfekte underlaget, men slipper også alle farger gjennom. Genialt, ikke sant?

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *