UT AV SKAPET

20131105-095052.jpg
Siden vinrødt, eller bordeaux om du vil, var særlig poppis fjor høst -og vinter lot jeg meg ikke friste til å bruke så mye av den fargen da. Jeg koste meg heller med fargen på neglene, lakken fra Essie i fargen Bordeaux. Superfin! Det holdt for meg. Nå derimot er det ikke så mye mas om den fargen så jeg fant fram dette kule skjerfet. Jeg fikk det i gave til jul i fjor, tok godt vare på det og tenkte at dette kommer nok til sin nytte etter hvert.

20131105-095802.jpg
Og nå har jeg helt dilla på det! Perfekt til absolutt alt jeg har i skapet fra før, og splitter nytt. Se om du ikke har noen skjulte skatter liggende her og der. Det er så deilig å finne «nye» ting og kombinere de med «gamle».

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *