VALENTINSJOKOLADENE

bilde (347)

For noen dager siden fikk jeg nydelige sjokolader i posten, og som jeg trodde var det Valentinsjokolader i den lille esken. Jeg skrev om dem i innlegget Quality Chocolates. Her ser dere hva sjokolademisjonæren har laget for noe, og nå skal jeg beskrive litt nærmere hvordan de smaker:

DARK PASSION: Mørk kule, med rødlig skinn. 85% mørk sjokolade med pasjonsfrukt og kokoslikør. Den er intens, syrlig og bitter og smaker en anelse kokos. Den er trukket med mørk, mild sjokolade.

JORDBÆRGELESJOKOLADE: Mørk kule med rød topp. Hjemmelaget jordbærgele og hvitt sjokoladefyll med vaniljesmak fra Tahiti. Trukket med mørk sjokolade som skaper en spennende kontrast.

FIKENSJOKOLADE: Lysebrun kule med hvite striper. Fikenfrø knepper i munnen i det myke nougatfyllet. Den runde smaken er krydret med Habanero chili.

VINTERMINT: Mørk kule med hvit prikk. Inspirert av kjente og kjære mintsjokolader, et hvitt fyll med mørk sjokolade utenpå. Det ellers sukkerbaserte fyllet er byttet ut med mykt hvitt sjokoladefyll.

bilde (348)

I tillegg til disse nydelige bitene som følger ulike høytider og anledninger i løpet av året, følger det også med 4 gode gamle favoritter fra Dragelade. Pasjonsfrukt, lakris, pecan og chili. Alle med vidunderlige smakskombinasjoner beskrevet i tidligere innlegg. Du finner mer info under kategorien Yummie. Jeg har jo aldri abonnert på sjokolade før i mitt liv, og må innrømme at jeg er så glad for å ha gjort det. Aldri har jeg opplevd maken til sjokoladekunst, og jeg kommer garantert til å fornye abonnementet mitt når den tid kommer. Nå skal jeg nyte utsøkte kjærlighetsjokolader på Valentindagen, og ønsker alle søte lesere en fortsatt herlig kveld i kjærlighetens navn ♥.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *