Velkommen mai!

  Noen er så priveligert at de kan ta seg en dukkert leeenge før oss andre vanlinger, men om ikke så veldig lenge kan kanskje jeg også legge på svøm? ( les: etter at det har vært 30 pluss sammenhengende i tre uker her hjemme på berget. ) Har alltid vært så fascinert av hvor behagelig vannet ser ut for svaner og ender, selv om det er kaldt som bare f… Og de av dere som isbader skjønner jeg meg ikke på. Jeg begriper ikke at det er mulig, at dere klarer det. Jeg blir like sjokkertimponert hver gang jeg leser om det, hører om det eller av en eller annen grunn blir sittende og se på Norge Rundt ( jeg liker Norge Rundt, jeg. ), og det kommer et innslag om glade, vitale og superfriske folk som bader hele året. Ja, noen sier det er sunt. Det er det helt sikkert. Jeg vet bare to ting, og det er at én: kaldt vann er bra for huden. To: kaldt vann er egentlig ganske bra for ganske mye utvortes greier. Folk jeg kjenner, som allerede har tatt årets første bad, ( hold på kroppen! ) sier det er en » flott oppkvikker «. Jada, det kan jeg levende forestille meg. Kommer jeg til å begynne å bade i desember av den grunn? I don’t think so.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *