VERDENS BESTE GLOSS

20120811-181416.jpg
For en del år tilbake hadde Clinique disse glosspottene i sortimentet sitt. Jeg elsket dem, og brukte de fra start til slutt. Glosswear ble tatt ut av produksjon. Siden har jeg ikke funnet dens like. Fremdeles er det slik at Clinique har de beste glossene, men ingen så god som denne. Sukk.

20120811-181937.jpg
Det har alltid vært slik at de beste produktene blir erstattet av noe «nytt og bedre». Av erfaring kan jeg skrive under på at «nytt og bedre» aldri er like god som originalen. Hvorfor er det slik? Jeg er helt sikker på at det sitter mange der ute som har opplevd det samme med andre merker. Mitt tips er derfor: Stock up on the products you love. You never know when they’ll disappear.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *