VINTAGE JEANS & BAND T-SHIRTS

20130617-170417.jpg
Hvis man bruker litt tid på leting i skapet kommer man ofte over fine ting man hadde glemt at man hadde. Denne buksa er fra Vero Moda, og jeg er så glad for at jeg har beholdt akkurat denne i årenes løp. Jeg elsker alt ved den! Fargen, fasongen, kvaliteten, vidden i beina og de slitte detaljene. Beltet er det nyeste her, fra BikBok.

20130617-170721.jpg
T-skjorten er også et funn fra egen garderobe. Det er første gang jeg bruker den i dag, men jeg har hatt den i mange år. Stone River Boys spilte på Siste Reis, og de er etter min mening et av verdens aller beste live-band. En konsertopplevelse jeg aldri kommer til å glemme. Heldigvis har de kommet tilbake til byen flere ganger etter det, men t-skjorten er fra den første konserten. Liker så godt den fine brune fargen, bandlogoen, den løse passformen og lengden på armene.

20130617-171143.jpg
Skoene er fra Puma, og de fant jeg i New York på min aller første tur dit. Det er første gang de blir brukt også. De har ventet tålmodig på loftet i årevis, og endelig ble det deres tur til å få litt solskinn på seg. Jeg elsker det brune semskede skinnet og de hvite detaljene. Solbrillene er også flere år gamle. Fant de på båten fra Oslo til Kiel, og de er fra Prada. Jeg husker jeg forelsket meg i blåfargen, og de fine skyggene i glasset. Voilà! Et splitter nytt antrekk fra fortiden, perfekt for framtiden 🙂 . Gå på shopping i egen garderobe du også! Det er kjempegøy!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *