VIPP IT UP!

20140729-192312-69792686.jpg
Jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen; Dagen blir ikke helt den samme uten en god vippetang med på laget. Jeg har brukt Shu Uemura sin i flere år og plukker alltid med meg en på reiser. Kom over denne splitter nye jeg kjøpte i Paris for noen år siden da jeg ryddet litt ekstra i beautystasjet mitt, og det passet perfekt nå som min gamle synger på siste verset.

20140729-192715-70035908.jpg
En vippetang åpner blikket mer enn noen maskara i løgnaktige reklamer noen gang vil være i stand til. Derfor:

1. Åpne tangen og plassér den innerst ved vipperoten, men ikke så langt inn at det lugger. Du vil garantert merke det hvis du er for nær vipperoten. Au! Du skal være så nært inntil du kommer, UTEN at det lugger. Det er da resultatet blir best.

2. Klem tangen forsiktig og kontrollert sammen rundt vippene og hold den fast slik i 25 sekunder. Minst.

3. Gjenta dette flere ganger mens du beveger tangen utover og opp langs vippelengden for ønsket resultat. Tre ganger funker helt strålende.

Du kan med fordel faktisk droppe maskara hver eneste dag ved kun å bruke vippetang. Den skal alltid brukes FØR man påfører maskara. Min favoritt er denne her, men både Chanel, Shiseido og flere andre merker har. Du finner også gode og rimelige varianter på Vita og H&M. Det eneste du kan merke forskjell på er buen på selve metallet som klemmer vippene. På Shu Uemura sin er buen litt dypere. Det betyr at den er ergonomisk lettere å lage vakkert buede vipper med, enn en rimeligere variant. De har ofte en litt rettere bue hvilket gjør det vanskeligere å komme til ytterst og innerst langs vippekanten. Prøv deg frem, og bruk alltid vippetang før maskara uansett. Da får du et veldig flott og åpent blikk.

2 tanker om “VIPP IT UP!

  1. Hei Hege,
    Jeg er ikke utstyrt med de aller beste vippene fra naturens side, så jeg prøver å passe godt på de jeg har:) vil du si at det sliter litt på vippene å bruke vippetang eller gjør det ikke noe fra eller til, annet enn at du får et flott, åpent blikk?

    Hilsen fra Mona

    • Hei, Mona! Det sliter mye mer å bruke maskara hver eneste dag. Vannfast maskara er værst. Jeg har også opplevd økt vippetap etter å ha brukt maskara, og jeg bruker det veldig sjelden. Hvis du klarer test ut å kun bruke vippetang over en tid. Har du lyse vipper kan det være nok å bare farge de hos hudpleier. Min erfaring er at vippetang ikke sliter, men at maskarabruken ofte er en større trussel. Vippene ser også tykkere ut når de bues litt, så du bør ikke være redd for vippetangen. Klem, Hege 🙂 .

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *