WAIT BY THE FIRE

I går ble det en svipptur til Oslo for å feire at plata til Paal Flaata er ferdig. Foajé! Det var masse hyggelige folk, god stemning og verdens beste stereoanlegg. På dette anlegget ble albumet spilt i sin helhet, og Chip Taylor introduserte hver enkelt sang for oss før vi fikk høre den. Hvitvin, rødvin, mineralvann, brus og pølser hører med i platebursdag, og vi storkoste oss.

En aldri så liten delegasjon fra Halden på tur til Oslo. Pappan min, Omar min og meg.

CD-heftet inneholder fantastiske fotografier av Christin Lund. Her finner du sangtekster og små ord om hvor noen sanger er blitt tatt opp, hvilke instrumenter som er blitt brukt og hvilke musikere som bidrar på de ulike låtene. Et hotell i Stavanger blir nevnt, en piasavakost kom til nytte og i en kjeller i Skien ble det også gjort saker og ting. Jeg er med på to sanger, og er sprekkeferdig av glede, stolthet og takknemlighet for å ha fått lov til å være med. Tusen, tusen takk ♥. Halden er godt representert og tungt inne, med bidragsytere som Omar Østli, Terje Støldal, Åsmund Solli, Lars-Ivar Borg og Hamlet Pedersen.

Albumet er produsert av Gøran Grini, og innspilt hos Kai Andersen i Athletic Sound her i Halden. Gøran og Paal har tatt låtene til Chip Taylor i sine hender og forvaltet dem på mesterlig vis. Du behøver ikke vente så lenge ved peisen nå, for platen kommer i butikk 16. november. Den vil garantert holde deg god og varm gjennom hele vinteren, og gi sjelen din næring til langt utover vår og sommer. Løp og kjøp ♥.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *