CLEAN WATER IS A BLESSING

20140404-155940.jpg
Noe av det aller beste Halden har å by på er det fantastiske drikkevannet. Det er ren luksus å kunne fylle et glass, en mugge eller en flaske med dette vannet. Uansett hvor jeg er i verden er det ikke noe annet sted vannet er like godt som her, og det er også det jeg savner aller mest hver gang jeg er ute og reiser. Etter dager med kjøpevann eller springvann med kraftig og emmen klorsmak er det alltid som å komme til himmelen hver gang jeg kommer hjem og kan tappe meg skikkelig rent, friskt og deilig vann rett fra springen på kjøkkenet. I en verden hvor rent vann er en mangelvare for veldig mange mennesker synes jeg det er utrolig viktig å ikke ta den luksusen det er å ha tilgang til nydelig drikkevann som en selvfølge. Det er det nemlig ikke. Ha en solfylt og herlig helg, alle. Drikk masse vann, og tenk over hvor heldige vi er som kan gjøre nettopp det.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *