WOODY BLE GLAD, DEL 2.

Omar Østli synger «Jeg Hakke Noe Hjem» sammen med Onkel Tuka. Kjell Pop korer og synger flott, i tillegg til å spille fantastisk fint på mandolin. «Jeg Hakke Noe Hjem» er åpningssporet på albumet Woodys Verden, og har alltid vært en av mine favorittlåter. Omar sin versjon på norsk står ikke tilbake for noe. Jeg digger den. En av mine favoritter på platen.

En vegg av solid kvalitet. Onkel Tuka leverer så det gnistrer. Her er Snorre, Omar, Åsmund og Lars-Ivar i aksjon. Publikum får ikke nok. Tuka spiller låtene «Det Her Er Ditt Land», «Fredrikshald Blues», «Lang Tur Ned», «Stenhogger-John» og «Østfoldjente» på Woodys Verden. «Det Her Er Ditt Land» er min favoritt, men alle låtene er kjempefine.

På Woodys Verden er det en fantastisk versjon av «Sang Til Woody». Den synges nydelig av Kåre Virud. En av mine favorittlåter på platen. Kåre Virud er en flott artist, og det var gøy å stifte bekjentskap med ham.

Onkel Tuka med Håkon Ohlgren i spissen. De spiller så flisene fyker, publikum jubler og veggene rister. Et ekstremt sjarmerende band av like ekstremt høy musikalsk kvalitet. De ga publikum en skikkelig dose energi med en egen konsert etter at hovedkonserten var over. Me like! En av sangene de spilte het  «Min Kjære Gikk Til Havet». Den forelsket jeg meg i.

En vakker lysekrone backstage i teateret. Ikke glem å løfte blikket, se opp. Det skjer alltid noe der også.

Kjell Pop og Åsmund Solli. De spiller mandolin, tromme og egg, synger og korer kjempefint. Herlige, hyggelige karer.

Omar Østli og Ronald Prang i hyggelig samtale etter konserten. Ronald synger vakkert, og bidrar på Woodys Verden med låten «En Tone Langt Nedi En Vei». Martin Hagfors kan så vidt skimtes i speilet bak Omar. Han er også en meget dyktig artist. På platen bidrar han med «Ha Det, Det Er Kjekt Å Ha Kjent Deg».

Lars-Ivar Borg har kule sko.

Jeg synger «Hvem Skal Sko Mine Føtter». Den kommer som spor nummer 11 på Woodys Verden. Jeg er veldig glad i den sangen, og så er det fint å synge litt på norsk også, siden jeg ellers synger mye på engelsk. Jeg er så glad, stolt og takknemlig for å ha fått lov til å være med på dette prosjektet. Tusen, tusen takk.

Ronald Prang. En veldig hyggelig kar.

Tusen takk til alle sammen for en uforglemmelig aften. Jeg storkoste meg! Og Tusen takk til alle for at jeg fikk lov til å ta noen bilder. Dere er best ♥. Foto: Omar Østli.

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *