X STANDS FOR KISSES

IMG_4123-0.JPG
Jeg rakk akkurat en liten svipptur ned til Halden Mikrobryggeri i kveld for å høre på Lee Bains and The Glory Fires, og tror dere ikke man fikk verdens kuleste «stempel» som bevis for betalt billett? Helt genialt! Ikke bare fikk jeg masse energi av den flotte konserten, men jeg ble jo fra meg av glede over å få et lekkert svart kryss tegnet på med sprittusj i døra også. Herlige greier. Vanligvis blir man jo bokstavelig talt stemplet med de mest avskyelige farger. Oftest blodrødt og klissete. Gjerne også på baksiden av håndleddet slik at det ser ut som om man holder på med selvskading i uker etterpå. Nå føler jeg meg skikkelig kul. Nå er jeg stolt over å ha et svart kryss plassert fint på hånden min. Nå vil jeg at hele verden skal se at jeg har vært på konsert! Dette krysset er så vakkert at folk vil legge merke til det når jeg klipper hår, og lure på hvorfor det er sånn? Da kan jeg svare med et verdig fjes at jeg var på konsert på Halden Mikrobryggeri i går, og der i gården vet de hvordan de skal få gjestene sine til å føle seg fjonge! Jeg snudde jo hånda mi av gammel vane jeg, men jenta i døra tok et bestemt tak i underarmen min og vred den tilbake i naturlig leie før hun tok hånden min i sin, og ga meg dette vakre merket. Jeg hevet øyenbrynene mine, kikket på hvordan hun krysset av med den svarte tusjen og tenkte: så enkelt og så vakkert. Sov søtt, engler. Jeg kommer til å ha et smil om munnen etter en flott konsert og et flott stempel. XOXO

Psst! Lee Bains and The Glory Fires finner du selvsagt på YouTube. Denne låten var fantastisk LIVE

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *